Vier Vaderdag met BaByliss

27 mei 2019

Ben jij nog op zoek naar het ultieme cadeau voor Vaderdag? Met de In Control 2-in-1 haar-en baardtrimmer van BaByliss kan jouw papa alles keurig bijhouden: van zijn kapsel tot zijn baard en bakkebaarden.

Anker

[]

Professioneel bij jou thuis

De messen van de BaByliss In Control 2-in-1 tondeuse en baardtrimmer bestaan uit 100% roestvrij staal.

Dit type maakt gebruik van de Wtech Microcut Technologie. Hier worden de messen uit het metaal geëtst dankzij het proces van elektrochemisch slijpen.

Daarnaast zijn de messen telkens geslepen in de vorm van een W om je een betere grip op de haren en een scherpere rand te geven. Dat maakt een preciezere afwerking mogelijk.

Verder zijn de zelfsmerende messen extra breed; zo’n 40 mm. Zo kan je de meeste haren moeiteloos in één beweging verwijderen en ben je 25% sneller klaar.

Met de gegroefde 360° regelknop kan je gemakkelijk een van de 25 lengte-instellingen kiezen; van 1 mm tot 25 mm.

Dankzij de lichte buiging naar achteren, is de 2-in-1 trimmer van BaByliss aangenaam vasthouden, ook bij natte handen. Maar hij voelt ook fijner tegen je gezicht aan.

De baard-en haaropzetstukken zijn opnieuw ontworpen en passen zich nog beter aan op de vorm van je hoofd of gezicht.

BaByliss In Control 2-in-1 trimmer
Anker

[]

Een krachtig apparaat

De krachtige motor is tot twee keer efficiënter door het vermogen, de snelheid en de kwaliteit. Zo kan jouw papa genieten van jarenlang gebruik met dezelfde prestaties.

Met een oplaadtijd van 8 uur heeft de BaByliss 2-in-1 tondeuse een grote autonomie van 60 minuten.

Je kan de 2-in-1 tondeuse zowel met of zonder snoer gebruiken. Dankzij de extra lange snoer – zo’n 1.80 meter - heb je zelfs tijdens het opladen alle bewegingsvrijheid.

Met de elegante opbergkoffer raak je nooit een opzetstuk kwijt en kan je de 2-in-1 tondeuse beschermen tijdens het reizen.

Anker

[]

Gemakkelijk schoon te maken

Anker

[]

Het is belangrijk om je tondeuse af en toe schoon te maken. Als er haartjes tussen de messen blijven zitten, heb je kans dat ze ietwat botter kunnen worden. Daardoor kan knippen, scheren en trimmen moeizamer verlopen.

Dankzij het roestvrij staal zijn de verwijderbare messen eenvoudig schoon te maken. Gebruik eerst het meegeleverde reinigingsborsteltje om de haartjes weg te borstelen. Daarna kan je de messen gewoon afspoelen onder de kraan.

De messen zijn zelfsmerend en hebben een reservoirkussentje dat bij ieder gebruik de nodige hoeveelheid olie afgeeft.

Als je merkt dat de trimmer iets stroever begint te lopen, vul dan de olie bij door voorzichtig enkele druppels BaByliss-olie toe te voegen op het kussentje.

De BaByliss-olie is speciaal ontwikkeld om niet te verdampen en de messen niet te vertragen. Bij versleten of beschadigde messen kan je gewoon nieuwe messen kopen.

BaByliss verwijderbare mesjes
Anker

[]

Babyliss tondeuse E972E
59,99